De herfst is de tijd om je interieur en looks winter-proof te maken. We brengen meer tijd thuis door dus gaan voor comfortabel en gezelligheid. Tijd voor een herfst update van jouw interieur en garderobe met de plaids en sjaals van Alpaca Loca. Daarbij gaan we voor groen! Dé kleur om te combineren en rust in huis te creëren. Kruip weg onder die lekker warme groene plaid of warm jezelf op met een groene sjaal van zijdezachte alpacawol.

Groene plaids van alpacawol

Groen is dé kleur voor je interieur. De kleur doet ons denken aan de natuur en heeft daardoor een rustgevende werking. Met de kleur groen creëer jij de omgeving waarin je lekker kan ontspannen met een kop koffie of film onder een warm plaid.

De plaids van Alpaca Loca zijn gemaakt van alpacawol, een van de meest exclusieve wolsoorten. De wol voelt zijdezacht aan en is zeer comfortabel om onder weg te kruipen en even te ontspannen. De plaids van Alpaca Loca zijn ideaal als decoratie of als warme comfortabele deken.

Alpaca Loca heeft een uitgebreid aanbod aan groene plaids. Onze enkele, dubbele en native plaids zijn allemaal in een groene variant verkrijgbaar. Ga je voor een opvallend item, kies dan de groene native plaids. Wil je juist een luxe uitstraling geven aan je interieur? Kies dan voor onze enkele- of dubbele groene plaids. Shop hieronder jouw nieuwe groene plaid:

Groene sjaals voor ieder seizoen

Wanneer je op zoekt bent naar een sjaal die past bij de rest van je garderobe, is groen de ideale kleur. Groene sjaals passen namelijk bij zeer veel andere kleuren. Kies meteen voor goede kwaliteit. Dit maakt een sjaal van alpacawol onmisbaar in je garderobe.

Alpacawol kriebelt niet, pluist niet op je jas en is hypoallergeen. Daardoor is de sjaal zeer comfortabel om te dragen. De sjaals van Alpaca Loca zijn niet alleen voor de winter. De holle vezel van alpacawol werkt isolerend bij kou en ademend bij warmte. Dit zorgt ervoor dat jij je nieuwe groene sjaal het hele jaar door kan dragen!

Alpaca Loca heeft een uitgebreid aanbod groene sjaals. Kies voor een simpele enkelzijdige sjaal, of voor een twist met de dubbelzijdige sjaal. Shop hieronder onze favoriete items:

Duurzame groene plaids & sjaals

Alpaca Loca heeft een uitgebreide collectie van 100% natuurlijke en fair trade producten. De plaids en sjaals van alpacawol gaan lang mee en houden je heerlijk warm. De verwarming kan dus ook een stukje lager. Alpacawol is een van de meest duurzame en exclusieve wolsoorten en overtreft de warmte en zachtheid van veel andere wolsoorten. De vezel heeft een duurzame opbouw, waardoor je sjaal en plaid lang mooi en functioneel blijft. Maak jezelf blij met een nieuw item! Shop nu onze groene plaids en groene sjaals.